Parket schuren en Lakken

Laat uw parket schuren en lakken door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parket schuren en lakken in en rond Weesp

Nieuwe vloer kopen of de houten vloer schuren?

Wanneer uw oude houten vloer in Weesp flink is versleten of beschadigingen vertoont, is het tijd om daar iets aan te doen. Een vale parketvloer oogt niet alleen lelijk, maar kan nog meer gevolgen hebben. Zo zijn dit soort houten vloeren spekglad, waardoor je snel uitglijdt, en maken ze uw woning minder waar. Ook neemt een beschadigde houtvloer vocht op, waardoor de kwaliteit van de vloer nog sneller achteruitgaat. Maar stelt dat u iets wilt doen aan uw oude houten vloer, wat is er dan beter? Een volledig nieuwe parketvloer kopen of kiezen voor uw parket schuren en lakken, dan wel uw parket schuren en olien? Om diverse redenen is uw parket schuren Weesp de slimste optie. U kiest het beste voor parket onderhoud, omdat:

  • Uw parket schuren en lakken of oliën laten, scheelt u een enorme hoop werk. Zo hoeft de oude vloer er niet uitgesloopt te worden. Afvoeren van het resthout is evenmin nodig. Het enige dat u hoeft te doen is een parketspecialist inschakelen die uw houten vloer schuren te laten of uw visgraat vloer schuren te laten.
  • U maakt een milieuvriendelijke keuze als u kiest voor uw parket schuren Weesp. Uw parket schuren en lakken of uw parket parket schuren en olien is beter voor het klimaat en vermindert de CO2-uitstoot. Er hoeven immers geen extra bomen gekapt te worden in het tropisch regenwoud. Het hout van de vloer die er reeds ligt, wordt gewoon opnieuw gebruikt.
  • Wanneer u een andere kleur vloer wilt, is parket onderhoud een verstandige keuze. Met name een parket schuren en olien biedt de optie om te kiezen uit ongeveer 50 kleuren.
  • Een parket schuren en lakken of een visgraat vloer schuren is voordeliger dan een volledig nieuwe houtvloer kopen. Met parket onderhoud kunt u dus geld besparen.

Methoden om uw parketvloer te renoveren

Er zijn globaal drie methoden om uw parketvloer te behandelen, zodat deze er weer jarenlang tegenaan kan. De eerste is uw parket schuren en lakken laten. Hierbij wordt de vloer geschuurd en in drie lagen afgelakt. Met gebruik van professionele lak is een lange levensduur verzekerd. Ten tweede kunt u kiezen voor het waxen van uw houten vloer. Hierbij is afwerking in ruim twintig kleuren mogelijk. En ten derde is het mogelijk om uw vloer te schuren en oliën. Hieronder werken we optie één en drie, de twee meest gekozen behandelmethodes, voor u uit. Waarom zijn deze methoden zo populair? Wat zijn de voordelen van vloerbewerking door lakken en door olien?

Het parket schuren en lakken: voordelen

Welke voordelen heeft het parket schuren en lakken? Als u voor deze schuuroptie gaat, kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

  • Een houtvloer of visgraat vloer schuren en lakken creëert een vloer die prima tegen vochtigheid en vloeistoffen bestand is.
  • Het onderhoud van een lakvloer valt erg mee. Goed gelakte vloer gaan al snel tien tot twaalf jaar mee n hoeven alleen periodiek geveegd en gedweild te worden.
  • Er zijn veel keuzemogelijkheden met lakvloeren. Zo is er de optie om te kiezen voor zijde-matte laksoorten, matte lak en ook extreem matte lak.

De houten vloer schuren en olien: voordelen

De vloer laten schuren en vervolgens olien is om de volgende redenen aantrekkelijk:

  • Met een geoliede vloer heeft u keuze uit circa vijftig kleuren, dus erg veel opties!
  • Een olievloer kunt u eenvoudig en snel lokaal bijwerken.
  • Wanner u de vloer eens in de 2 a 3 jaar goed reinigt, oogt deze weer spiksplinternieuw.

Kies voor een ervaren parketschuurder in Weesp

Vraag nu een offerte op bij Parket Schuren Weesp. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het professioneel en perfect schuren van uw houtvloer. Of het nu gaat om visgraat vloeren, parket of laminaat: als vijfsterren specialist hebben wij zes ervaren en gediplomeerde parketteurs in dienst, die professioneel en snel werken. Verder staan wij bij onze klanten goed bekend vanwege onze scherpe en heldere prijzen. Uw vloer is bij ons dus in prima handen. Laat u ook overtuigen en neem direct contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie of een gratis offerte.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën Datum 19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amsterdam Zuid-Oost hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amsterdam Project Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën Datum 6 Juni 2017 Over dit project Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Contact met ons

Lageweyselaan 45 1382 CV Weesp

Lageweyselaan 45 1382 CV Weesp

+31 085 - 1301 477

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen binnen Nederland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.
Call Now Button