Parket schuren en oliën

Laat uw parket schuren en oliën door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Verwen uw parketvloer eens met een goede onderhoudsbeurt en laat uw parket schuren en olien of lakken!

Een parketvloer voegt warmte en sfeer aan uw woning toe. Bovendien gaat een parketvloer lang mee. In de loop der jaren en door intensief gebruik, gaat uw parketvloer er op den duur “geleefd” uitzien. Dat is tot op zekere hoogte prima, maar ooit heeft u uw vloer juist voor die speciale uitstraling uitgekozen. Om die uitstraling weer terug te brengen, zult u uw parketvloer, voor het behoud ervan, moeten gaan behandelen. En niet onbelangrijk, nadien goed beschermen. Zo houdt u uw vloer mooi en kunt u nog jaren van uw houten vloer genieten. Parket schuren Weesp is de lokale specialist die uw parket onderhoud, schuurt of reinigt.

Wilt u uw houten vloer schuren of gaan behandelen of renoveren? Of wilt u uw parketvloer schuren en olien of uw parketvloer schuren en lakken? Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan, maar realiseert u zich dat het een hele klus blijft. Parket schuren Weesp neemt deze werkzaamheden u graag en uiterst professionele wijze uit handen! Dit bedrijf is een 5 sterrenspecialist met al ruim 30 jaar ervaring in houten vloeren schuren en parket schuren en olien. Zij behandelen niet alleen parketvloeren van particulieren, maar ook van bedrijven. U krijgt altijd een eerlijk en duidelijk prijsaanbod.

Wanneer moet ik dan mijn houten vloer schuren of behandelen?

U wordt geadviseerd om uw parketvloer te behandelen;
• bij ernstige vervuiling of verontreiniging van uw vloer
• als u kleurverschil wilt weg werken
• als u een beschermlaag wilt aanbrengen
• als u minder stof wil verzamelen op uw vloer
• als uw vloer opgeknapt dient te worden

U kunt kiezen uit een aantal opties: uw parket schuren en lakken of uw parket schuren en olien of waxen.

Het lakken van uw parketvloer.
Een gelakte vloer is makkelijk te onderhouden. Wanneer u regelmatig stofzuigt of zwabbert, wordt vuil en zand eenvoudig verwijderd. Vervolgens kunt u met een speciaal parketreinigingsmiddel en een uitgewrongen mop de vloer reinigen. Desgewenst kunt u uw vloer nog met een parketpolish behandelen.
Is uw vloer onverhoopt beschadigd? Helaas is het plaatselijk bijwerken van de de lak niet mogelijk.

Het olien van uw parketvloer.

Een geoliede vloer heeft een natuurlijke en matte uitstraling. Het is eventueel ook mogelijk de olie met pigment aan te kleuren. Een geoliede vloer heeft wel meer (periodiek) onderhoud nodig als een gelakte vloer. Plaatselijk bijwerken is bij olie wel mogelijk. U hoeft hiervoor niet uw hele woonkamer leeg te ruimen. Uw parket schuren en olien is een goede keuze.

Het verschil tussen een gewaxte en een geoliede vloer is voornamelijk de uitstraling. Een gewaxte vloer glanst iets meer dan een geoliede vloer en komt daardoor iets minder natuurlijk over. Omdat wax net iets meer wassen bevat, biedt deze net iets meer bescherming dan een geoliede vloer. Qua onderhoud zijn de vloeren gelijkwaardig. Ook hierbij is plaatselijk bijwerken mogelijk.

Nu u het verschil weet tussen de diverse afwerkingslagen, kunt u een keuze maken tussen parket schuren en lakken of parket schuren en olien of waxen. Parket schuren Weesp heeft zes gekwalificeerde en gecertificeerde parketteurs in dienst die uw vloer vervolgens komen inspecteren. Er wordt door hen onderzocht hoe de conditie en kwaliteit van de vloer is en of er oneffenheden of beschadigingen zijn. Op basis hiervan wordt een voor uw vloer geschikte schuurmachine ingezet. Er wordt uitsluitend met schuurmateriaal van de hoogste kwaliteit gewerkt. Zo krijgt uw vloer een duurzaam en aantrekkelijk eindresultaat.
Uiteraard krijgt u na het voltooien van de werkzaamheden een advies over het parket onderhoud en een volgende behandeling.
Wat uw keuze ook is, uw parket schuren en lakken of uw parket schuren en olien is altijd de juiste keuze.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën Datum 19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amsterdam Zuid-Oost hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amsterdam Project Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën Datum 6 Juni 2017 Over dit project Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Contact met ons

Lageweyselaan 45 1382 CV Weesp

Lageweyselaan 45 1382 CV Weesp

+31 085 - 1301 477

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen binnen Nederland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.
Call Now Button